HomeMachinesNiet-primair verpakken"Snel, degelijk en betrouwbaar verpakken met casepackers van CPS"

“Snel, degelijk en betrouwbaar verpakken met casepackers van CPS”

cps-macropak-1

Case Packing Systems (CPS) introduceerde op de beurs Macropak haar nieuwste casepacker genaamd CP301. “Deze casepacker verpakt kleine zakjes met hoge snelheid. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande technieken om de te verpakken producten op hoge snelheid in vele verschillende verpakkingspatronen te verpakken. De hoge snelheid wordt verkregen door met een stuurband de zakjes via een retractband op de servo gestuurde valkleppen te leggen. Zo wordt ook de doos gedraaid in plaats van de te verpakken zakjes”, legt Joan Berkvens van CPS uit.

cps-logoDe CP301 is standaard uitgevoerd in RVS en aluminium componenten en is overzichtelijk en goed bereikbaar van buitenaf door middel van de bekende deuren. De besturingskast is bovendien in het frame ingebouwd wat een kleine machine layout en korte installatietijd met zich meebrengt. “De investeringskosten en de terug verdientijd wordt daarmee laag gehouden”, vertelt Joan Berkvens.

CPS ontwikkelt en produceert al sinds 1988 eindverpakkingssystemen voor het omverpakken van flexibele verpakkingen alsook vormvaste producten in dozen, kratten, trays, palletdozen en containers.

“We hebben inmiddels een uitstekende naam opgebouwd in de verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de belangrijkste pijlers voor ons en we hebben dan ook een speerpunt gemaakt van het zoeken naar oplossingen voor verpakkingsproblemen. Uitgangspunt daarbij is dat de klant met de oplossing geld moet kunnen verdienen. De flexibele verpakking is immers een efficiënte en economische verpakkingsvorm”, zo besluit Joan Berkvens.

cps-macropak-2

Voor meer informatie:
Joan Berkvens
Case Packing Systems (CPS)
Industrieweg 24
6039 AP Stramproy
T +31 (0)495 56 66 00
www.casepacker.com
info@c-p-s.nl