Snack Connection, dat voor het tweede jaar op rij behoort tot de Top 250 Groeibedrijven van Nederland, is een internationaal opererende onderneming die zich sinds 2010 richt op het inkopen, bewerken, mengen en verpakken van noten, pitten, zaden, zuidvruchten en aanverwante artikelen. “We leveren aan veel Europese retailers en onderscheiden ons onder andere door een breed scala aan verpakkingen van 50 gram tot 20 kilogram te bieden”, vertelt Perry van Otterloo van Snack Connection.

In de twee moderne productielocaties in Giessen en Bergschenhoek, waarbij in Bergschenhoek gebruik wordt gemaakt van weegoplossingen van Laurijsen Weegautomaten (LWA), verpakt Snack Connection op in totaal twintig lijnen ruim 95 miljoen verpakkingen onder private label. “Ook in het geval van Snack Connection hebben we in samenspraak met de klant naar de beste oplossing gezocht”, legt John van Laurijsen van LWA uit.

Zo heeft Snack Connection in Bergschenhoek inmiddels drie Atoma lineaire wegers en twee Combimat multihead wegers van LWA in gebruik. Die laatste Combimat multihead wegers was bovendien de vijfhonderdste die LWA verkocht en daarom overhandigde John Laurijsen onlangs een taart (foto onder) aan Perry van Otterloo. “De Combimat 10- en 14-kops multihead wegers kenmerken zich door een hoge snelheid, nauwkeurigheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding”, licht Perry van Otterloo de keuze voor de tweede weger van Combimat toe.

www.lwa.nl