HomeNieuwsSmurfit Kappa presenteert Pouch-Up met dubbele gusset

Smurfit Kappa presenteert Pouch-Up met dubbele gusset

Pouch-Up, de nieuwe verpakking die het afgelopen jaar zeer populair is gebleken in de wijn- en cocktailmarkt, is nu beschikbaar in cilindervorm met twee gussets. Tot nu toe was de Pouch-Up beschikbaar in 1,5 en 3 liter met een enkele gusset. Smurfit Kappa voldoet met de versie met dubbele gusset aan vraag uit de markt.

De Pouch-Up met dubbele gusset ziet er iets anders uit dan die met enkele gusset, maar biedt dezelfde voordelen: effectieve folie, gebruiksgemak en lage CO2 voetafdruk. De volledige oppervlakte is geschikt voor fotoprint, waardoor het merk goede herkenbaarheid op het schap heeft. De structuur van de innovatieve folie en de Vitop compact tap zorgen voor een zuurstofbarrière, waardoor de drank langer vers blijft na het openen van de verpakking. Doordat de Pouch-Up licht, onbreekbaar en gemakkelijk is in het gebruik, is deze zeer geschikt voor on-the-go consumptie.

Smurfit Kappa biedt een complete range van de Pouch-Up wat betreft inhoud en vorm. Door deze uitbreiding van de range zal volgens Smurfit Kappa de populariteit van deze moderne, economisch aantrekkelijke, praktische en milieuvriendelijke verpakking toenemen.

Kijk voor meer informatie op www.smurfitkappa.com.