HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Sleeven met Graham tijdens Empack

Sleeven met Graham tijdens Empack

optipack-graham

Tijdens de komende Empack beurs in Den Bosch (15 en 16 maart) toont Opti-Pack op haar stand D-1024 wederom de sleevemachines en krimptunnels van Accraply Graham, zoals de nieuwe naam luid na de overname van Graham engineering door het Amerikaanse concern Barry-Wehmiller. Accraply Graham is wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van sleeve- en etiketteermachines. Accraply Grahamlevert een breed scala aan sleeve apparatuur, voor handmatig gebruik tot volautomatisch gebruik met een capaciteit tot 650 sleeves/min.

optipack-logoOp onze stand D-1024 tonen wij de RF 150 sleevemachine alsmede een Graham stoomtunnel en een Radiant tunnel.

De getoonde sleever uit de RF serie is geschikt voor aanbrengen van 40 tot 250 sleeves per minuut, met een sleeve lengte van 25 tot 150mm. Verder is de machine geschikt voor zowel het aanbrengen van tamper evident sleeves (garantiesluitingen) als Full body sleeves (decoratiesleeves) voor ronde, ovale maar zeer uniek, ook vierkante of rechthoekige vormvaste verpakkingen.

parli-3

Voor hogere snelheden heeft Graham de VF serie ontwikkeld met capaciteiten tot 650 sleeves/min. Voor lagere capaciteiten zijn er ook ‘handmatige’ systemen leverbaar welke naar gelang later uitbreidbaar zijn naar volautomatische systemen.

De GRAHAM machines staan wereldwijd bekend om hun hoge bedrijfszekerheid, de snelle omsteltijden, het gebruik van de laatste techniek en de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Speciaal door de lage kosten voor formaatsets en snelle omsteltijden zijn de RF sleevers zeer populair bij contract verpakkers.

Behoudens de sleevemachines is OPTI-PACK ook in staat U te begeleiden bij de juiste keuze aan het sleevemateriaal en bedenken wij in samenwerking met U en onze principalen ook Uw nieuwe verpakkingsmogelijkheden.

parli-2

Empack Den Bosch 2011 – Stand D1024

Kijk voor meer informatie op www.opti-pack.nl.