HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Sleevemachines van Graham op Empack Den Bosch

Sleevemachines van Graham op Empack Den Bosch

optipack-empack-den-bosch-1

Tijdens de komende beurs Empack in Den Bosch toont Opti-Pack op haar stand E-1000 wederom de sleevemachines van Graham Engineering Ltd. Graham, gevestigd te Brightlingsea (U.K.), is wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van sleevemachines en eiketteermachines. Graham levert een breed scala aan sleeve-apparatuur, voor handmatig gebruik tot volautomatisch gebruik met een capaciteit tot 650 sleeves per minuut.

optipack-logoOp stand E1000 toont Opti-Pack de Graham RF 150 sleevemachine alsmede een Graham stoomtunnel. Behoudens de stoomtunnels levert Graham ook Radiant-krimptunnels of krimptunnels op basis van hete lucht.

De getoonde sleever uit de RF-serie is geschikt voor aanbrengen van 40 tot 250 sleeves per minuut, met een sleeve lengte van 25 tot 150mm. Verder is de machine geschikt voor zowel het aanbrengen van tamper evident sleeves (garantiesluitingen) als Full body sleeves (decoratiesleeves) voor ronde, ovale maar zeer uniek, ook vierkante of rechthoekige vormvaste verpakkingen.

Voor hogere snelheden heeft Graham de VF-serie ontwikkeld met capaciteiten tot 650 sleeves per minuut. Voor lagere capaciteiten zijn er ook ‘handmatige’ systemen leverbaar welke naar gelang later uitbreidbaar zijn naar volautomatische systemen.

De machines van Graham staan wereldwijd bekend om hun hoge bedrijfszekerheid, de snelle omsteltijden, het gebruik van de laatste techniek en de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Speciaal door de lage kosten voor formaatsets en snelle omsteltijden zijn de RF sleevers zeer populair bij contract verpakkers.

Behoudens de sleevemachines is Opti-Pack ook in staat U te begeleiden bij de juiste keuze aan het sleevemateriaal en bedenken wij in samenwerking met U en onze principalen ook Uw nieuwe verpakkingsmogelijkheden.

optipack-empack-den-bosch-2

Empack Den Bosch 2010 – stand E1000

Voor meer informatie:
Eric Treffers
Opti-Pack
T (070) 321 00 31
F (070) 367 09 42
www.optipack.nl
info@optipack.nl