HomeNieuwsBeurzen en evenementenSlavakto 2009: beurs voor vleesbranche in Jaarbeurs Utrecht

Slavakto 2009: beurs voor vleesbranche in Jaarbeurs Utrecht

slavaktoVan 28 t/m 30 september staat hal 1 van Jaarbeurs Utrecht geheel in het teken van vlees en aanverwante producten. Dan vindt de Slavakto plaats. Deze beurs zet iedereen werkzaam in de vlees- en vleeswarenbeurs in beweging. De ambitieuze doelstelling van het Slavakto bestuur is gehaald; ruim 5000 m2 is gevuld met exposanten. Van winkelinrichter en verpakkingsbedrijf tot vleeswarengrossier en aanbieder van exclusieve soepen; het aanbod is meer dan compleet.

Ook op de diverse pleinen, waaronder het Ambachtspaviljoen, het Food Match Point Paviljoen (Industriepaviljoen) en het Slavaktoplein, bruist het van de activiteiten.

Slavaktoplein; het kloppende hart van de beurs

Het Slavaktoplein is `the place to be'. Onder het genot van de heerlijkste hapjes ontmoeten slagers hier hun vakgenoten. Men neemt gerust enkele uren de tijd om de inzendingen van de Internationale Slavakto Vakwedstrijden te bekijken. Verder vormt het Slavaktoplein het decor voor vele prijsuitreikingen. Niet alleen vindt hier de prijsuitreiking van de vakwedstrijden plaats, ook worden de winnaars van respectievelijk de `International Young Butcher's Competition' en de verkiezing `Slagerij van het Jaar 2009′ bekend gemaakt. Op www.slavakto.nl treft u het programma aan.

Opening en uitreiking Gouden Slagersring door Felix Wilbrink

De opening vindt plaats op maandag 28 september vanaf 13.00 uur op het Slavaktoplein. Hierbij is ook een rol weggelegd voor culinair journalist Felix Wilbrink. Regelmatig neemt Wilbrink het in zijn column in De Telegraaf op voor de `vakmensen'. Tijdens de opening verzorgt hij een prikkelende speech, waarin het `ambacht van de toekomst' centraal staat. De officiële opening geschiedt door Slavakto voorzitter Gilles van Dalen. Aansluitend vindt de uitreiking van de Gouden Slagersring plaats.

Over de Slavakto

De Slavakto vindt plaats van 28 t/m 30 september in hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht. De naam staat voor `Slagers Vak Tentoonstelling'. Inmiddels – zeker deze editie – is Slavakto uitgegroeid tot een vakbeurs voor de totale sector, met inbegrip van producenten, verwerkers en leveranciers van versproducten, vlees, kip, convencience en aanverwante voedingsmiddelen. Tegelijkertijd speelt zich de Food Week, met deelbeurzen ROKA en VERS, af in een aangrenzende hal.

Kijk voor meer informatie 0p www.slavakto.nl