HomeNieuwsBedrijven en personenSkillpack groeit en kondigt overname van Tenpackaging aan

Skillpack groeit en kondigt overname van Tenpackaging aan

Skillpack, een toonaangevende speler in de verpakkingsindustrie, kondigt met trots de overname aan van Tenpackaging. Deze strategische overname versterkt Skillpack ’s positie in de markt en breidt haar capaciteiten en diensten verder uit. Dit omvat het machinepakket van Fabbri, te weten de rekfoliemachine zoals de Elixers en Automac evenals de bekende klappack/fastpackmachines.

Met ingang van 1 juni 2024 zal Tenpackaging B.V. opereren onder de nieuwe naam Tenpack B.V. Het bedrijf zal verhuizen naar een nieuw adres: Ohmweg 39, 2952 BD Alblasserdam. Deze locatie biedt verbeterde faciliteiten die de efficiëntie en productiecapaciteit verder zullen verhogen. Naast de verhuizing en uitbreiding van het machinepakket zal ook het team worden uitgebreid en is er een vestiging in België geopend.

Skillpack over deze stap: “De overname van Tenpackaging B.V. is een belangrijke stap in onze groeistrategie. Door het combineren van de expertise en middelen van beide bedrijven kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met innovatieve en hoogwaardige verpakkingsoplossingen. We kijken ernaar uit om de sterke reputatie en marktpositie van Tenpackaging B.V. voort te zetten en uit te breiden onder de nieuwe naam Tenpack B.V.”

Tenpack blijft zich richten op het leveren van kwalitatieve verpakkingsoplossingen en uitstekende service aan haar klanten. Alle bestaande klantenrelaties en contracten zullen gerespecteerd worden en het huidige personeel wordt geïntegreerd in de nieuwe organisatie.

www.skillpack.nl