Sixpak gaat exclusieve samenwerking aan met Cabinplant

Sixpak levert machines en complete verpakkingslijnen voor de productie van met name maaltijden, maaltijdcomponenten, salades, saladecomponenten en convenience food. Naast haar huidige Duitse leveranciers Leonhardt en Dieter Althaus Sondermachinebau, is Sixpak ook een exclusieve samenwerking aangegaan met Cabinplant.

“Leonhardt en Dieter Althaus Sondermachinebau zijn gespecialiseerd in het wegen, tellen en doseren van vaak moeilijk te verwerken verse producten. Standaard machines maar vaak ook maatwerk, waarbij klantspecifieke oplossingen gerealiseerd worden”, aldus Martijn van der Heijden, Sales Manager bij Sixpak.

Martijn van der Heijden: “De samenwerking met Cabinplant uit Denemarken maakt ons leveringsprogramma completer en nog veelzijdiger.” Sinds 1969 is Cabinplant pionier op het gebied van wegen, batchen en verpakken van voornamelijk verse vis, kip, vlees, groenten, fruit en kant-en-klaar maaltijden en convenience food.

“Cabinplant is sterk in het ontwikkelen van nieuwe en klantspecifieke oplossingen voor
moeilijk te verwerken producten, iets wat precies bij ons past. Veel van de innovaties van Cabinplant hebben zich inmiddels bewezen in de internationale voedingsmiddelenindustrie. Sixpak gaat graag samen met haar klanten de uitdaging aan om flexibele oplossingen te realiseren, passend bij de specifieke wensen op het gebied van doseren, tellen en wegen”, besluit Martijn van der Heijden.

www.sixpak-food.eu

DELEN