HomeMachinesEtiketteren en printen"Simul Pack levert kwalitatief goede verpakkingsmachines met een snelle 'return on investment'"

“Simul Pack levert kwalitatief goede verpakkingsmachines met een snelle ‘return on investment'”

simulpack-logoIn de eerste helft van vorig jaar startte Alex Gramberg zijn eigen bedrijf genaamd Simul Pack. Hij deed dit met een duidelijke visie, namelijk het leveren van een breed assortiment verpakkingsmachines met een snelle ‘return on investment'. “We leveren goede machines tegen een aantrekkelijke prijs. Hiermee proberen we ons te onderscheiden en dat slaat aan in de markt. De eerste anderhalf jaar is naar verwachting verlopen en we hebben al de nodige tevreden klanten mogen verwelkomen. Ons streven is dan ook om over vijf jaar een substantiële speler te zijn”, aldus Alex Gramberg.

Simul Pack importeert verpakkingsmachines van een achttal Taiwanese machinebouwers en brengt deze vervolgens op de markt in Europa, waarbij de focus met name ligt op de Benelux en Duitsland.  Het brede assortiment machines voor de verpakkingssector van Simul Pack omvat onder andere cappers, cupsealers, etiketteermachines, flowpackers, inductiesealers, kartonneermachines, metaaldetectoren, sachetmachines, schroefdoseurs, stazakmachines, vloeistofafvulmachines en vvvs-machines.

simulpack-PL-501

Op de verpakkingsbeurs Fachpack in Neurenberg, waar Simul Pack afgelopen week aanwezig was met een eigen stand, trok het assortiment van Simul Pack volgens Alex Gramberg de nodige bekijks. “We hebben de nodige contacten opgedaan en ik heb ook sterk het idee dat er veel concrete en kwalitatief goede aanvragen bij zitten”, zo zegt hij.

simulpack-ELF-50

Deze week neemt Simul Pack met een gloednieuwe stand deel aan de Macropak in Utrecht. “We tonen daar een complete verticale vorm-, vul- en sluitmachine, een semi-automatische schroefdoseermachine en diverse etiketteermachines. Uiteraard is ons assortiment breder dan wij kunnen tonen op de beurs, maar natuurlijk kunnen we geïnteresseerden wel informeren over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ik hoop dan ook, net als op de Fachpack, veel mensen uit de sector te mogen verwelkomen op onze stand op de Macropak”, zo besluit Alex Gramberg.

simulpack-TOP-M125

Macropak 2010 – Stand B084

Voor meer informatie:
Alex Gramberg
Simul Pack B.V.
Fokkerstraat 39C
3905 KV Veenendaal
T +31 318 515 940
F +31 318 519 539
www.simulpack.nl
info@simulpack.nl