HomeNieuwsBedrijven en personenSigmatek versterkt salesdivisie met Bernd Hildebrandt

Sigmatek versterkt salesdivisie met Bernd Hildebrandt

sigmatek-logoDipl.-Ing. (FH) Bernd Hildebrandt (47) heeft begin februari 2010 de leiding van de Oostenrijkse Sales divisie bij SIGMATEK Gmbh & Co KG overgenomen. Door deze aanstelling, wil de Salzburger automatiseringsspecialist de huidige marktaanwezigheid in Oostenrijk verder uitbreiden. “Sigmatek is een internationaal georiënteerd bedrijf. Research & Development vindt echter uitsluitend in Oostenrijk plaats. Zo kunnen we snel en flexibel reageren op de eisen van de klant”, zegt Bernd Hildebrandt.

sigmacontrol-hildebrandt

Zowel door een branche georiënteerde Business Development alsmede de personeelsuitbreiding van de verkoopteams, zal nog doeltreffender op de eisen van de Oostenrijkse markt ingegaan kunnen worden.

“Onze klant is een seriële machinebouwer. Het doel is om hen te steunen met aanvullende, klantgerichte service. Brache-gerichte totaal-oplossingen, die zowel individueel en flexibel aangepast kan worden aan de behoeften van hun klanten, kan de engineer helpen meer efficiënte machines te bouwen”, vertelt Bernd Hildebrandt overtuigd.

De elektrische engineer (Polytechnic Kiel) heeft meer dan twintig jaar ervaring in industriële automatisering. Hij was van 1998 tot 2009 werkzaam bij Rockwell Automation. Eerst als Manager of Business Development ontwikkeling en vervolgens als Sales Manager voor Automotive Duitsland en sinds 2005 als General Manager voor Oostenrijk.

SigmaControl

sigmacontrol-logoMet ruim 20 jaar ervaring in industriële besturingstechniek levert SigmaControl gespecialiseerde kennis en producten van vooraanstaande leveranciers als Sigmatek, Copa-Data, Keba en IQ-Automation voor de Benelux. De uitgebreide kennis van zaken op met name Motioncontrol gerelateerde oplossingen en de klantgerichte aanpak leiden tot de kostenbesparende oplossingen die de sleutel zijn tot uw succes.

Sigmatek

In 1988 is in Lamprechtshausen bij Salzburg Sigmatekopgericht. In de nu bijna 20 jarige geschiedenis hebben vele innovatieve ontwikkelingen tot evenveel baanbrekende besturingsoplossingen geleid. Sigmatek ontwikkelt en produceert hardware zoals besturingssystemen, PLC’s, Motion Controllers, Servosystemen, Visualiseringunits en Industriële PC’s. Ook de bijbehorende Software zoals programmering- en servicetools komen uit de R&D van Sigmatek. De afgelopen jaren is een onstuimige groei de reden geweest tot 2 keer toe de faciliteiten te verdubbelen. Momenteel werken er ca.300 hooggekwalificeerde medewerkers. Innovatie, hoge kwaliteit, Europese productie en service zijn maatgevende voor het succes van Sigmatek.

Kijk voor meer informatie op www.sigmatek-automation.com en/of www.sigmacontrol.eu.

Bron: SigmaControl