HomeMachinesAandrijven en besturenSigmaControl versterkt sales team

SigmaControl versterkt sales team

sigmacontrol-logoSigmaControl, specialist op het gebied van industriële automatisering, breidt zijn sales team uit met Remco van der Duin. Per directe ingang wordt Remco als account manager verantwoordelijk voor de contacten in het westen van het land. Hiervoor was hij 4 jaar werkzaam als Account Manager bij Isolectra waar hij verantwoordelijk was voor verkoop gerelateerde activiteiten binnen  de sectoren Machineveiligheid en Marine/Offshore.

Remco is geen onbekende in de wereld van de industriële automatisering. “Na mijn opleiding aan de MTS Industriële Automatisering kwam ik er eigenlijk al snel achter dat ik liever over producten aan het praten was, dan dat ik aan de machine zat te sleutelen”, zegt Remco. Vrij direct daarna haalde hij zijn diploma richting account management en na een overstap van de afdeling quality control bij Polynorm in Bunschoten naar Flamco werd de functie van verkoper verder in hem aangewakkerd.

Wat Remco bij SigmaControl intrigeert is de besturing van een complete machine, van a tot z. “SigmaControl kan met sterke merken als SIGMATEK en zenon van  COPA-DATA een totaaloplossing aanbieden voor een optimale integratie van motion control, besturingstaken, visualisatie, aandrijving en safety. Zeker vanuit mijn opleiding en interesse een enorme uitdaging mij hier verder in te ontwikkelen en klanten op een goede manier te adviseren”, zegt Remco.

Kijk voor meer informatie op www.sigamacontrol.eu.