HomeMachinesAandrijven en besturenSigmaControl op Factory & Process Automation

SigmaControl op Factory & Process Automation

sigmacontrol-logoSigmaControl, gespecialiseerd in industriële automatisering, is 20 en 21 oktober aanwezig op Factory & Process Automation in Brussels Expo. De stand is te vinden in Paleis 6, standnummer C 021. Naast de presentatie van Sigmatek’s ‘Edge technology' wordt het nieuwe zenon 6.51 van Europese HMI/SCADA pionier COPA-DATA ‘live' gedemonstreerd.

SigmaControl introduceert ‘live' op de stand het nieuwe Windows 7 gecertificeerde zenon 6.51 HMI/SCADA dat wereldwijd  gebruikt wordt door veel bedrijven voor proces visualisatie, bediening van de machine (HMI) en als besturingssysteem (SCADA). Met de nieuwste release van zenon is het nu nog eenvoudiger processen rechtstreeks te verbinden met de ‘world of business'. Onder de nieuwe functionaliteiten maakt bijvoorbeeld de geïntegreerde SAP interface bi-directionele communicatie mogelijk tussen zenon en SAP ERP. Met behulp van wizards en zonder de noodzaak tot programmeren, kunnen gebruikers nu hun procesvariabelen verbinden met een functiemodule in SAP ERP. De interface maakt de weg vrij voor ‘just-in-sequence production' en ‘just-in-sequence delivery'.

Met de ‘EDGE'- technologie introduceert SigmaControl SIGMATEK’s nieuwe generatie ‘high performance controls' met laag stroomverlies. Daarnaast worden live demo’s getoont gebaseerd op het hard real-time VARAN, Safety integratie en aansturing van asynchrone AKM motoren met Dias Drive 100 via ETV panel met LASAL screen.

Kijk voor meer informatie op www.sigmacontrol.eu.