HomeNieuwsBedrijven en personenSICA en Verduyn verhuizen naar een nieuwe locatie in Amstelveen

SICA en Verduyn verhuizen naar een nieuwe locatie in Amstelveen

SICA Packaging & Robotics en Verduyn, twee toonaangevende bedrijven in de sector van procesapparatuur en verpakkingsmachines, kondigen met trots aan dat zij per 1 juni 2024 zullen verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie aan de Noorddammerweg 109-02, 1187 ZS Amstelveen.

Deze strategische verhuizing naar een ruimer pand markeert een belangrijke mijlpaal in de groei en ontwikkeling van beide bedrijven. De nieuwe locatie biedt uitgebreide faciliteiten die SICA Packaging & Robotics en Verduyn in staat stellen om hun productiecapaciteit verder uit te breiden en de dienstverlening aan klanten te optimaliseren.

“De verhuizing naar ons nieuwe pand biedt ons de ruimte en mogelijkheden die we nodig hebben om verder te groeien en te innoveren”, zegt Jeroen Calis, directeur van SICA Packaging & Robotics en Verduyn. “Met deze uitbreiding kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten en onze positie in de markt versterken.”

De keuze voor de nieuwe locatie in Amstelveen is mede ingegeven door de gunstige ligging en de uitstekende bereikbaarheid. Het moderne pand biedt niet alleen meer ruimte voor productie en opslag, maar ook voor kantoorruimtes en trainingsfaciliteiten, wat bijdraagt aan een verbeterde werkomgeving voor alle medewerkers.

www.sica-packaging.com