HomeNieuwsBedrijven en personenSIAT Benelux en ESAP Systems exposeren voor het eerst als Pacoma

SIAT Benelux en ESAP Systems exposeren voor het eerst als Pacoma

Op de beurzen Empack en Logistics & Distribution exposeren SIAT Benelux en ESAP Systems voor de eerste keer onder hun nieuwe naam Pacoma. Pacoma staat voor PAckaging, COnveyors en MAchines. Alle disciplines en materialen die ze leveren zitten in de nieuwe namen verstopt zonder iets aan de dienstverlening te moeten veranderen. Pacoma Systems is gespecialiseerd in logistieke transportsystemen en Pacoma Europe is gespecialiseerd in eindverpakkingen.

Jaren profileerde Pacoma Europe zich als SIAT Benelux, die naam was het visitekaartje. Toch is SIAT niet de enige liefde, want ze handelen in meerdere sterke merken. Zo hebben ze uitgebreide kennis en ervaring als importeur van 3M, BestPack en Transpak. Nog altijd vertegenwoordigt Pacoma Europe het merk SIAT en blijven de nauwe banden met de fabrikant van gelijke kwaliteit. Voor Pacoma Systems geldt hetzelfde, als de letterlijke vervanger van ESAP Systems blijven de werkzaamheden onveranderd. Achter het roer van de PACOMA bedrijven staan bovendien mensen met dertig jaar ervaring in de branche. Klanten weten wat ze van Pacoma mogen verwachten en deze service wordt één op één doorgezet onder de nieuwe naam.

Waalwijk is de thuisbasis van het 4.600 vierkante meter grote bedrijfspand, die bomvol slimme oplossingen zit. Klanten zijn zodoende ook de komende jaren in het gezellige Brabant aan het juiste adres voor eindverpakkingsoplossingen en totaaloplossingen voor intern transport.

Op de beurs krijgt u een indruk van wat Pacoma Europe en Pacoma Systems in huis hebben en wat ze voor u kunnen betekenen.

Logistics & Distribution 2017 – Stand A506

Kijk voor meer informatie op www.pacomaeurope.com en/of www.pacomasystems.com.