HomeNieuwsSharp Interpack introduceert nieuwe SPS punnets

Sharp Interpack introduceert nieuwe SPS punnets

In voorbereiding op het nieuwe fruitseizoen introduceert Sharp Interpack de SPS punnets. SPS is een verbetering van de eerdere SPE punnets. De zichtbaarheid van het product is verbeterd en past tot 10% beter in het krat. Mark Tollman van Sharp Interpack vertelt dat de zachtfruitmarkt brede en verschillende vragen heeft betreft de verpakking van het product. Volgens hem voldoen de SPS punnets nog beter aan de vraag van de klant.

sharpNaast de betere presentatie van het product past er meer een krat wat weer zo zijn voordelen heeft logistiek gezien. “Er zijn uiteindelijk minder trucks op de weg met meer volume per lading.”

De SPS punnets zijn voor 50-80% gemaakt van gerecycled PET, o.a. gemaakt van van cola- en waterflessen. De punnets zijn heel helder met ribbels op de hoeken voor extra stabiliteit in pakstations en logistieke omstandigheden. Ook de ventilatiegaatjes in het deksel zijn verbeterd.

De SPS punnets worden op dit moment gemaakt voor het Verenigd Koninkrijk in de volgende maten: 40mm, 60mm en 85mm. Deze punnets zijn vanaf nu verkrijgbaar en zullen in januari 2010 op de markt verschijnen. In de komende maanden zullen ook andere maten worden toegevoegd aan het assortiment.

Kijk voor meer informatie op www.sharpinterpack.com.

Bron: AGF.nl