HomeNieuwsSG Technics presenteert eigen flowpackmachine op Empack

SG Technics presenteert eigen flowpackmachine op Empack

sg

SG Technics uit het Belgische Meerhout is reeds jaren gespecialiseerd in het reviseren, verhuren en verkopen van horizontale verpakkingsmachines met als specialiteit Tevopharm Pack-6. “Al onze kennis en ervaring van verpakkingsmachines stemmen we samen af om tot een feilloos werkende machine of productielijn te komen. Elke machine heeft een bepaalde basisopbouw maar is toch steeds uniek, soms bedoeld als stand-alone en vaak als onderdeel van een productielijn. Uw technisch probleem is onze uitdaging”, zegt Sven Geukens van SG Technics.

sg-logoSG Technics zal tijdens de beurs Empack, welke op 7 en 8 oktober wordt gehouden in Brussel, haar zelf ontwikkelde en gebouwde flowpackmachine genaamd SG Pack-1 presenteren. “De SG Pack-1 is een zogenaamde hogesnelheid flowpackmachine, welke is ontwikkeld met het oog op flexibiliteit, kwaliteit en ergonomie. “De machine is volledig in eigen beheer ontwikkeld en wordt ook volledig in eigen beheer gebouwd. Dit resulteert in een zeer competitieve prijs en een korte leveringstermijn”, aldus Sven Geukens.

De SG Pack-1 heeft de mogelijkheid tot verpakken met een snelheid van 880 p.p.m. indien uitgerust met 4 beitels per beitelas. De SG Pack-1 is elektronisch aangedreven en uitgerust met een kleuren touch-panel. Dit systeem laat, via een gebruiksvriendelijke interface, de operator toe om de benodigde instellingen te veranderen. Een receptenpagina geeft de mogelijkheid om al de instellingen op te slaan. Dit resulteert dan weer in een zeer eenvoudige en snelle ombouwtijd.

De SG Pack-1 is ontwikkeld om samen gekoppeld te worden met verscheidene invoersystemen die geïntegreerd kunnen worden in de besturingssoftware van de flowpacker. De SG Pack-1 is een extreem onderhoudsvrije machine. Met enkel de invoerketting die men preventief dient te onderhouden, zorgt de SG Pack-1 voor een grote besparing in het onderhoudsbudget.

Klik hier voor de technische gegevens van de SG Pack-1 van SG Technics…

Voor meer informatie:
Sven Geukens
SG Technics
Bevrijdingslaan 17A
B-2450 Meerhout (België)
T +32 (0)14 71 54 50
F +32 (0)14 36 84 52
www.sgtechnics.be
info@sgtechnics.be