Martin de Jong Packaging is ruim 25 jaar actief als verkoopkantoor van flexibele verpakkingen. “Wij werken voor verschillende vooraanstaande Europese fabrikanten. Met onze jarenlange technische ervaring kunnen wij onze klanten vakkundig bijstaan bij de ontwikkeling van een klantspecifiek verpakkingsconcept. Ons productenpakket is een van de breedste in de markt en blijft continu in ontwikkeling”, vertelt Daan Geerdink van Martin de Jong Packaging.

Een van de voordelen van de werkwijze van Martin de Jong Packaging is volgens Daan Geerdink dat zij met verschillende betrouwbare partners en in meerdere sectoren van de verpakkingsbranche werken. “Wij zijn met name actief in de foodsector, maar leveren ook hoogwaardige materialen voor de farmaceutische, technische en thermoform-industrie. Alle producten worden direct van de fabrikant aan de klant geleverd.”

Martin de Jong Packaging fungeert voor hun klanten als een centraal aanspreekpunt voor meerdere fabrikanten, die werken aan de diverse elementen van hetzelfde verpakkingsconcept. Zo werkt eenzelfde klant via Martin de Jong Packaging bijvoorbeeld samen met een fabrikant die een yoghurtbeker produceert en wordt via andere partners de bijpassende seal en drukdeksel geleverd. “Wij willen meer zijn dan een reguliere leverancier. We streven naar een optimale communicatie tussen de klant en de leverancier, waarbij wij onze klanten zoveel mogelijk de dagelijkse beslommeringen uit handen nemen”, besluit Daan Geerdink.

www.martindejongpackaging.nl