HomeThema'sInterpack 2011Selo presenteert verschillende applicaties op Interpack 2011

Selo presenteert verschillende applicaties op Interpack 2011

selo-logoOp de Interpack in Düsseldorf zal Selo een aantal verschillende applicaties tentoonstellen. Eén hiervan is een zogenaamde high-speed pyramid tea bagging machine. Deze volautomatische machine, genaamd Twinkle, kan tot wel 200 zakjes per minuut produceren met folie, draad en labels. De Twinkle kan zakjes produceren met zowel standaard filtermateriaal als met een dunne nylon filter. Aangezien de machine de folie, draad en labels kan samenvoegen, zullen de materiaalkosten omlaag gaan, aldus Selo. Bovendien wordt er ultrasonisch gelast, zodat de zakjes er volgens Selo mooi uitzien.

Een ander type machine zijn die uit de R-Serie voor het high-speed verpakken van verschillende producten. Deze horizontale machines vormen, vullen en sluiten maximaal 600 zakjes per minuut. Verder wordt deze machineserie bediend via een touch screen.

Selo presenteert op Interpack 2011 ook een horizontale flowpacker met een speciale roestvrijstalen folierol. Deze rol zorgt volgens Selo voor een nette verpakking, die geschikt is voor gesneden vlees en kaas.

Op gebied van verticale vorm-, vul- en sluitmachines heeft Selo twee hersluitbare concepten ontwikkeld die op één multifunctionele machine kunnen worden toegepast. Deze machine is verder geschikt voor onder andere het produceren van normale flow packs.

Kijk voor meer informatie op www.selo.com.