HomeMachinesPrimair verpakkenSealpac introduceert nieuwste generatie traysealers en thermoformers

Sealpac introduceert nieuwste generatie traysealers en thermoformers

Sealpac op Interpack 2023: nieuwe generatie traysealers en thermoformers, die stuk voor stuk slimme, materiaalbesparende verpakkingsconcepten produceren. Sealpac nodigt u uit voor Interpack in Düsseldorf. Als toonaangevende fabrikant van hightech
traysealers en thermoformers hebben we gebruik gemaakt van de door de Corona veroorzaakte evenementenpauze om opwindende innovaties in al onze machinesegmenten te presenteren op de komende editie van 's werelds grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie, die zal vinden plaats van 4 t/m 10 mei 2023.

Onder ons motto “GO sustainable!” presenteren we een flexibele, semi-automatische traysealer die een grote variëteit aan schalen kan verpakken in kleine hoeveelheden, evenals onze high-output traysealers en thermoformers die volledig zijn voorbereid op Industrie 4.0. Of het nu gaat om ons instapmodel of performanceklasse produceren, al deze energiezuinige machines produceren aantrekkelijke verpakkingen die maximale productveiligheid combineren met bijzonder zuinig materiaalgebruik.

www.sealpacinternational.com