HomeThema'sInterpack 2011Sealpac innovaties op Interpack 2011: DUO formaatdeel, DayByDay portieverpakking en complete high-speed...

Sealpac innovaties op Interpack 2011: DUO formaatdeel, DayByDay portieverpakking en complete high-speed verpakkingslijn

interpack-sealpac

‘One stop shopping voor uw oplossingen' is de titel van Interpack 2011. Een motto dat overeenkomt met het Sealpac programma van innovatieve verpakkingsmachines en oplossingen. Sealpac, de toonaangevende producent van schalensluit-, thermoform machines en toebehoren zal tijdens de internationaal leidende beurs voor de verpakkingsindustrie haar innovaties tonen.

Sealpac Duo: innovatief dubbel formaatdeel

ultrapak-logoSealpac maakt gebruikt van het podium van Interpack 2011 voor de introductie van het unieke dubbel formaatdeel, voor een optimaal rendement. Met Sealpac Duo, kunnen twee verschillende verpakkingen geproduceerd worden op 1 enkel formaatdeel. Deze innovatieve oplossing biedt de mogelijkheid om twee verschillende verpakkingen met verschillende hoogtes of vormen, perfect te sealen met slechts 1 formaatdeel, tegelijk of na elkaar, zonder het formaatdeel te wisselen.

Hiermee bespaart u tijd voor het wisselen van een formaatdeel en bewijst Sealpac wederom haar vermogen om flexibiliteit, efficiency en productkwaliteit te bieden in het verpakkingsproces.

Sealpac DayByDay: dagelijks verse porties

De vraag van consumenten naar moderne- en gemaksoplossingen neemt toe. Sealpac zal tijdens de Interpack 2011 een nieuwe verpakkingsvorm, DayByDay portieverpakking introduceren. Dergelijke verpakkingen zijn gemaakt met thermovorm technologie op de Sealpac RE-thermoformmachine. Het DayByDay concept biedt afzonderlijke verpakkingen, per portie, welke samen een ketting vormen. Elke perfect gesloten portieverpakking kan verwijderd worden van de volgende verpakking met een minimum aan kracht door middel van een juist gesneden perforatie. Als optie is het mogelijk, het revolutionaire Sealpac EasyPeelPoint systeem toe te passen wat garant staat voor een moeiteloze opening van elke portie verpakking.

De praktische DayByDay oplossing kan gebruikt worden voor verschillende producten en verpakkingsafmetingen waardoor het toegepast kan worden in tal van marktsegmenten- zij het nat of droge producten. Men kan denken aan vleeswaren, kaas, snacks maar ook aan petfood of farmaceutische producten.

ultrapak-interpack-2

One stop shopping van Sealpac

Afgezien van Sealpac’s Duo en DayByDay verpakkingsconcepten kunnen bezoekers van de Interpack 2011 ook uitkijken naar een high-speed verpakkingslijn, volledig ontworpen door Sealpac.

ultrapak-interpack-1

Ultrapak, de vertegenwoordiger van Sealpac in de Benelux, zal op de stand van Sealpac aanwezig zijn om de innovaties aan de bezoekers te tonen.

Interpack 2011 – Hal 5 – Stand F03/G04

Kijk voor meer informatie op www.ultrapak.nl.