HomeDossiersSmart IndustrySealed Air zorgt voor een slimmere en meer verbonden keten

Sealed Air zorgt voor een slimmere en meer verbonden keten

De digitale revolutie staat voor de deur en de voedingsindustrie begint de impact te zien. In de race om digitalisering te implementeren, hebben voedselverwerkers kansen ontdekt voor operationele en financiële groei in hun bedrijf. Het nieuwe tijdperk van technologische connectiviteit, genaamd ‘Industry 4.0', verandert het landschap van de voedingsindustrie en wordt een slimmere, meer verbonden toeleveringsketen.

Digitale analyseplatformtechnologie kan helpen zorgen voor duurzame en winstgevende groei voor de hele toeleveringsketen. Dit soort technologie kan inzicht geven in de prestaties van apparatuur, voorspellende onderhoudsbehoeften en real-time inventarisatie.

Services zoals het SEE Advanced Maintenance Program helpen niet alleen inefficiënties binnen de productielijn te identificeren, maar bieden ook bruikbare oplossingen en technische expertise. De technologie verzamelt, bewaart en analyseert bedrijfsgegevens, zodat fabrieken inzicht hebben in hun activiteiten en inefficiënties kunnen opsporen. Een cruciaal onderdeel van het geavanceerde onderhoudsprogramma, de SEE Smart Link-technologie, geeft verwerkers een uitgebreid inzicht in hun verpakkingsactiviteiten en verbetert de ondersteuning aanzienlijk door connectiviteit op afstand en gegevensverzameling.

Lees verder