HomeDossiersE-commerceSealed Air ziet toenemende vraag naar geautomatiseerde systemen

Sealed Air ziet toenemende vraag naar geautomatiseerde systemen

Sealed Air Corporation heeft meer dan 30 miljoen Dollar aan kapitaal geïnvesteerd om de wereldwijde productiecapaciteit uit te breiden en te investeren in nieuwe systemen om te voldoen aan de toenemende vraag naar Automated Packaging Systems (APS) Autobag-oplossingen. Een overname die Sealed Air deed in 2019.

De investering is bedoeld voor capaciteitsuitbreiding, 'touchless' automatisering en eigen digitale printtechnologieën, voornamelijk in de APS-faciliteiten van Sealed Air in Streetsboro en Bedford Heights (Ohio) en Keyser (West Virginia), en zal in 2021 worden voltooid. Het bedrijf zal ook de capaciteit uitbreiden en nieuwe apparatuur installeren op APS-locaties in Malvern (Verenigd Koninkrijk), Cavite (Filippijnen) en Qingpu (China).

“De succesvolle acquisitie en integratie van Automated Packaging Systems in Sealed Air heeft onze groei en innovatie in 'touchless' automatisering en verpakkingssystemen voor klanten in e-commerce, industrie en voeding versneld”, aldus Sergio Pupkin, Chief Growth & Strategy Officer bij Sealed Air.

Lees verder