HomeNieuwsBedrijven en personenSealed Air kondigt overname van Automated Packaging Systems aan

Sealed Air kondigt overname van Automated Packaging Systems aan

Sealed Air Corporation heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Automated Packaging Systems. Automated Packaging Systems is een toonaangevende fabrikant van geautomatiseerde verpakkingssystemen en biedt onder andere apparatuur, duurzame materialen en technische diensten.

Automated Packaging Systems werd opgericht in 1962 en heeft zijn hoofdkantoor in Streetsboro, Ohio. Het heeft meer dan 1.200 werknemers, bedient klanten in meer dan 60 landen en exploiteert zeven productievestigingen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. In 2018 realiseerde Automated Packaging Systems een omzet van 290 miljoen Dollar.

Ted Doheny, President en CEO van Sealed Air: “De toevoeging van Automated Packaging Systems is goed afgestemd op onze Reinvent SEE-doelstelling om onze innovatiegraad de komende vijf jaar te verdubbelen. Deze transactie biedt ons toegang tot groeikansen in de markten die we bedienen.”

“We verheugen ons op de samenwerking met de getalenteerde medewerkers van Automated Packaging Systems. Hun cultuur van operationele uitmuntendheid, creatieve samenwerking en innovatie, wordt door Sealed Air erkend en gedeeld”, aldus Ted Doheny. “We hebben er alle vertrouwen in dat Automated Packaging Systems zal floreren als onderdeel van ons platform, gezien ons wereldwijde bereik, distributienetwerk en supply chain-activiteiten.”

www.sealedair.com