HomeNieuwsVerpakkingenSealed Air schakelt om van rigide naar flexibele verpakkingen

Sealed Air schakelt om van rigide naar flexibele verpakkingen

Voor de voedsel- en drankverwerkers en de food service industrie is efficiëntie de sleutel tot winstgevendheid. Bij het gebruik van rigide containers zoals metalen blikjes, plastic flessen of glazen potten is de operationele efficiëntie minder goed dan het zou kunnen zijn. Door hun lichte gewicht bieden flexibele zakjes efficiëntieverbetering in transport, vloer- en opslagruimtebesparing, totale kosten, voedsel- en werknemersveiligheid en afvalvermindering.

De oplossingen van het merk Cryovac van Sealed Air

Sealed Air heeft een robuuste geschiedenis in het samenwerken met de food service industrie en de voedsel- en drankverwerkers voor een naadloze overschakeling van traditionele rigide verpakkingen naar onze flexibele verpakkingsoplossingen. Sealed Air's portfolio met vloeibare verpakkingsoplossingen van het merk Cryovac biedt apparatuur, materialen en technische services die geschikt zijn voor bedrijven van elke grootte. Deze flexibele verpakkingsoplossingen helpen voedsel- en drankverwerkers de operationele efficiëntie en duurzaamheidsimpact te verbeteren en de klantrelaties te bevorderen.

Duurzame verpakkingen

Het team van duurzaamheidsexperts van Sealed Air werkt vaak samen met voedselverwerkers om een analyse van de duurzaamheidswaardeanalyse te ontwikkelen die gebruik maakt van sectorgemiddelde gegevens en een representatieve toeleveringsketen om de impact van verschillende verpakkingssystemen te vergelijken. Het model omvat een analyse van de verpakkingsmaterialen, productie, transport, bewerkingen en verwijdering. Flexibele verpakkingen van het merk Cryovac vertellen een duurzaamheidsverhaal dat vergelijkbare alternatieven overtreft. Deze oplossingen pakken alle belangrijke duurzaamheidsproblemen van verwerkers aan, waaronder betere lediging van de verpakking en daardoor hogere opbrengst, voedselverspilling, ecologische voetafdruk, ruimtebesparing en terugwinning aan het einde van de levensduur.

www.sealedair.com