HomeMaterialenVerpakkingsmaterialenSealed Air brengt ook machines voor opvullen met papier op de markt

Sealed Air brengt ook machines voor opvullen met papier op de markt

Sealed Air, een wereldleider op het gebied van beschermende verpakkingsoplossingen, heeft een nieuwe serie verpakkingsmachines voor het opvullen met papier op de markt gebracht. De toevoeging van vijf nieuwe machines binnen de serie Sealed Air Brand Paper Systems betekent dat het bedrijf nu een volledig assortiment recyclebare, herbruikbare en kosteneffectieve verpakkingsoplossingen kan bieden aan klanten.

Gedreven door de wereldwijde vraag naar verpakkingen die zowel duurzaam als effectief zijn, omvat het nieuwe assortiment van Sealed Air zowel machines voor opvulpapier als voor papierkussens. Deze worden toegevoegd aan de populaire beschermende verpakkingsoplossingen van Sealed Air om klanten een complete keuze aan mogelijkheden te bieden.

“Papieren verpakkingen zijn een snelgroeiende productcategorie en hoewel we bekend staan ​​om het leveren van plastic verpakkingsoplossingen, wilden we er zeker van zijn dat we het breedste assortiment aan verpakkingsproducten kunnen bieden voor de duurzaamheidsbehoeften van onze klanten”, aldus Eric van der Kallen, Portfolio Manager bij Sealed Air.

www.sealedair.com