HomeNieuwsBedrijven en personenScott Technology wil Belgische Alvey Group overnemen

Scott Technology wil Belgische Alvey Group overnemen

De aandeelhouders en het management van Alvey Group kondigen aan dat er een principeakkoord is over de verkoop van het handelsfonds en Intellectuele Eigendom aan Scott Technology uit Nieuw-Zeeland. Verwacht wordt dat de verkoop afgerond zal zijn op 4 april 2018.

De overname moet uitzonderlijk potentieel voor beide firma's bieden. Door haar expertise in industriële automatiseringsprojecten op maat sluit Alvey nauw aan bij Scott, met complementaire producten en markten.

Alvey is gespecialiseerd in palletisering, intern transport, automatische magazijnen en andere industriële automatiseringsoplossingen en -diensten. Haar oplossingen zorgen voor optimale interne logistieke flows, zowel op gebied van hardware als software. De groep heeft 250 medewerkers in België (hoofdkantoor), Tsjechië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Scott is gespecialiseerd in ontwerp en fabricage van geautomatiseerde productielijnen, robotica, en meer in het algemeen verwerkingsmachines. De groep biedt oplossingen aan die productiviteit, betrouwbaarheid, rendement en veiligheid verhogen voor de verwerkende en producerende industrie.

www.alvey.eu