HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Schut Systems: grote mogelijkheden op een klein oppervlak

Schut Systems: grote mogelijkheden op een klein oppervlak

schut-empack-den-bosch-2010

Schut Systems laat op de Empack in Den Bosch zien dat er niet veel ruimte nodig is om machinaal te verpakken. De compacte toploading verpakkingslijn bestaande uit  de Sprinter dozenopzetmachine type F30 en Sprinter dozensluitmachine type C30 vraagt weinig ruimte, maar biedt veel mogelijkheden.

schut-logoHet karakteristieke van toploading zit ‘m in het vormen van een plano tot een doosje met openstaand deksel, waardoor bij het vullen gebruik gemaakt kan worden van de grootste vulopening. Het vulgemak dat daarmee ontstaat is enorm, voor zowel handmatig als automatisch vullen.

De toploading dozenopzetmachine Sprinter F30 en de dozensluitmachine Sprinter C30 worden in lijn gedemonstreerd. Er wordt in deze overzichtelijke en toegankelijke combinatie een snelheid van ca. 40 dozen per minuut behaald, een snelheid die de lijn populair maakt als instaplijn. Het formaatbereik is groot, dit gecombineerd met een snelle omsteltijd, levert de nodige flexibiliteit.

De F30 kan ook functioneren als stand – alone machine voor bijvoorbeeld het vormen van trays. Hiertoe heeft Schut Systems gezamenlijk met PilloPak een systeemverpakking ontwikkeld voor het opzetten van trays uit ultralicht golfpapier voor kant en klare baktrays of voor het verpakken van bijvoorbeeld koekjes, chocolade en hartige zoutjes.

Schut Systems werkt met standaard machines die custom made gemaakt worden door de bouw van specifieke formaatdelen. Een specialisme dat de gebruiker enorm veel flexibiliteit biedt. Zo kunnen diverse doosconstructies op dezelfde machine verwerkt worden.

Een bijkomend voordeel is dat de machines zowel op basis van huur als op basis van koop geleverd worden.

Voor meer informatie: Schut Systems bv, Empack Standnummer E 1204, info@schutsystems.com, T 0313 674500.