HomeThema'sInterpack 2011Schut Systems: groot in klein

Schut Systems: groot in klein

schut-logoSchut Systems uit Eerbeek laat in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Econocorp Inc., producent van ECONOSEAL kartonneermachines, tijdens de Interpack een wat onbekender maar niet minder gewild deel van haar leveringsprogramma zien. Eenvoudige horizontale kartonneermachines in lage snelheden tot ca. 35 doosjes per minuut.

Eenvoud, daardoor laten de Econoseal kartonneermachines zich duidelijk kenmerken. Eenvoudig met weinig toeters en bellen. Een kartonneermachine die gemaakt is om primair te doen wat hij moet doen: doosjes opzetten, (semi) automatisch of handmatig vullen en sluiten. De machines zijn compact, eenvoudig te bedienen en makkelijk inzetbaar. De snelheden variëren tot ca. 35 doosjes per minuut. Een veel gevraagde snelheid waar vreemd genoeg maar weinig aanbod in is.

Schut Systems is te vinden in Hal 17 stand 17C28 (i.s.m. Econocorp Inc.). Voor het toploading programma en voor wie de Interpack gemist heeft bestaat er de mogelijkheid het volledige programma verpakkingsmachines in de showroom van Schut Systems in Eerbeek, 20 km ten noorden van Arnhem, te zien.

schut-interpack

Interpack 2011 – Hal 17 – Stand C28

Kijk voor meer informatie op www.schutsystems.com.