Op ProSweets 2019 in Keulen presenteert Schubert een flowpacker uitgerust met de nieuwste sealtechnologie, waarmee warmtegevoelige producten zoals chocolade voorzichtig verpakt kunnen worden en toch het hoogste prestatieniveau wordt behouden. De flowpacker maakt deel uit van de nieuwe machineserie Lightline, waarmee Schubert drie aantrekkelijk geprijsde en vooraf geconfigureerde machines voor standaard verpakkingstaken biedt.

Of het nu chocoladepralines, chocoladerepen of wafels zijn, consumenten kopen veel van deze zoetwaren in flowpacks. Met de Lightline flowpacker biedt Schubert een voorgeconfigureerde verpakkingsmachine – bestaande uit een FlowModul en een PickerLine – die onverpakte of trayproducten op een efficiënte en productvriendelijke manier in flowpacks plaatst en verpakt.

De FlowModul is compatibel met alle gangbare folies en biedt maximale flexibiliteit in termen van productmix. Met behulp van robottechnologie kunnen zelfs uiterst fragiele crackers of koekjes in elke denkbare variant worden gestapeld en in flowpacks worden verpakt.

www.gerhard-schubert.de