HomeNieuwsMachinesSchubert toont expertise in verpakken van farmaceutische producten

Schubert toont expertise in verpakken van farmaceutische producten

Schubert-Pharma presenteert op de komende beurs Achema een greep uit haar verpakkingsoplossingen voor de farmaceutische en gezondheidszorgsector. Voor het eerst kan het professionele publiek de nieuwste generatie van de Flowmodul flowwrapping-unit in actie zien die BFS-ampullen verpakt in flowpacks. Schubert zal ook haar uitgebreide portfolio van technische diensten presenteren.

Op de beursstand van Schubert verpakt een TLM-verpakkingsmachine met geïntegreerde Flowmodul BFS-ampullen in flowpacks. Een folie met hoge barrière-eigenschappen zal hiervoor worden gebruikt. Dit beschermt farmaceutische producten tegen milieufactoren. Verschillende verzegelingsprocessen kunnen worden gebruikt met de Schubert flowwrapping-unit. Thermische en ultrasone afdichting zijn beide mogelijk.

De Flowmodul biedt fabrikanten een compacte en krachtige machine met een hoge mate van flexibiliteit. De Flowmodul-eenheid heeft vervangbare cassettes voor het volledig automatisch omschakelen naar andere formaten. De gehele vormschouder wordt gewijzigd wanneer het formaat verandert. Dit garandeert 100% veiligheid bij het verwisselen van folies en betrouwbare reproduceerbaarheid van de flowpackgeometrie.

De nieuwste versie van de Flowmodul-machine is dankzij de open lay-out van de machine nog beter bereikbaar voor onderhoud en reiniging. Dit betekent dat Schubert voldoet aan de hoge hygiëne-eisen voor de farmaceutische industrie. De machine beschikt ook over eenvoudig te reinigen transportbanden.

Lees verder