HomeNieuwsMachinesSchubert toont uitgebreid portfolio voor voedingsmiddelen

Schubert toont uitgebreid portfolio voor voedingsmiddelen

‘Sustainable Growth' is het motto voor de Anuga FoodTec 2024, die tussen 19 en 22 maart in Keulen plaatsvindt. Schubert zal een eigen stand hebben op de toonaangevende vakbeurs voor leveranciers aan de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Het thema van dit jaar sluit perfect aan bij de filosofie van de verpakkingsspecialist en Schubert kijkt ernaar uit om zijn innovatieve, duurzame voedselverpakkingsoplossingen te presenteren op stand C-071 in hal 7.1.

Een hoogtepunt op de stand is de TLM Comfort Feeder – een nieuwe, efficiënte, hulpbronnenbesparende oplossing voor het direct vanaf de pallet aanvoeren van kartonnen plano's. De Schubert-experts van Packaging Perspectives introduceren ook twee ingenieuze, volledig recyclebare verpakkingsconcepten: Dotlock, een kartonnen verpakking zonder lijm, en een hybride doos-monofilm-oplossing, ook zonder lijm. Zoals altijd zal Schubert advies geven over zijn uitgebreide portfolio voor het geautomatiseerd en milieuvriendelijk verpakken van voedingsmiddelen en dranken.

De Anuga FoodTec beurs is een uiterst belangrijk informatieplatform voor de internationale voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Als 's werelds enige leveranciersbeurs bestrijkt het alle aspecten van de productie, inclusief vul- en verpakkingstechnologie en verpakking. Het evenement van dit jaar zal zich richten op de vraag hoe de voedselproductie kan worden afgestemd op het teweegbrengen van duurzame veranderingen in de toekomst.

Voor het bedrijf Schubert, dat zich met zijn Mission Blue Initiative inzet voor het bereiken van duurzame doelstellingen, is Anuga een perfecte gelegenheid om zijn hoogwaardige, hulpbronnenbesparende verpakkingsoplossingen aan een breed scala aan bezoekers te presenteren.

www.schubert.group