HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Schiphorst introduceert Rolling Storage System

Schiphorst introduceert Rolling Storage System

schiphorst-logoSchiphorst Transport- en Opslagtechniek uit Deventer, producent en distributeur van kunststof bakken, – pallets en – palletboxen, introduceert het ‘Schiphorst Rolling Storage System'. Het Schiphorst Rolling Storage System bestaat uit 4, 5 of 6 kunststof bakken van 600 x 400 x 250 mm (l x b x h) met daartussen kunststof verhogingsstukken (voor het creëren van een optimale grijpopening), variërend van 50, 100 en 150 mm. Onder het geheel komt een kunststof rolplateau voorzien van 4 zwenkwielen.

Het Schiphorst Rolling Storage System biedt de volgende voordelen:

  • Na ontvangst van de bestelde goederen vanuit het distributiecentrum is overpakken is niet meer nodig. De voorraadproducten kunnen zodanig in de bakken geplaatst worden, dat deze de route van de winkel volgen. Magazijnstellingen zijn hierdoor niet meer vereist.
  • Door middel van het rolplateau met 4 zwenkwielen is het systeem makkelijk te verplaatsen binnen het magazijn. Dankzij de geperforeerde bodem en wanden van de kunststof bakken kan de voorraad in één oogopslag worden geïnventariseerd. Bovendien zijn de bakken standaard voorzien van een geïntegreerd etikethouder op elke zijde, waarmee bijvoorbeeld een gangpad of productgroep benoemd kan worden.
  • Het Schiphorst Rolling Storage Systeem draagt bij aan de efficiency van het bevoorraden van de schappen. Het systeem is praktisch van formaat, waardoor eenvoudig gemanoeuvreerd kan worden tussen het winkelend publiek gedurende de openingstijden.
  • Het systeem is ook inzetbaar als display. De producten worden overzichtelijk gepresenteerd en de variatie in de hoogtes van de grijpopeningen biedt uw klanten een uitnodigende toegang tot de producten.
    Samengevat is het Schiphorst Rolling Storage System een multifunctioneel systeem dat al door vele detaillisten als zeer efficiënt en tijd- en ruimtebesparend herkend wordt.

schiphorst-rollend-magazijn-1

Empack Den Bosch 2011 – Stand T1011

Kijk voor meer informatie op www.schiphorstbv.nl.