HomeNieuwsBedrijven en personenSCA genomineerd voor FSC Awards 2010

SCA genomineerd voor FSC Awards 2010

fsc-logoFSC Nederland heeft de genomineerden voor de FSC Awards 2010 bekend gemaakt. De FSC Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en organisaties die zich de afgelopen tijd op een onderscheidende wijze hebben ingezet voor het stimuleren van verantwoord bosbeheer in het algemeen en de promotie van FSC in het bijzonder.

Voor de FSC Papier Award 2010 zijn Koro Enveloppen, MultiCopy en SCA genomineed. Voor de FSC Retail Award 2010 gaat het om Albert Heijn, Maxeda en Superunie.

In de categorie Aanbestedende Diensten is een drietal gemeenten voorgedragen voor de FSC Aanbesteding Award 2010, te weten Apeldoorn, Boskoop en Leeuwarden. Deze drie FSC Awards zullen worden uitgereikt op woensdagmiddag 13 oktober tijdens de Partner Bijeenkomst van FSC Nederland in Museum Naturalis te Leiden.

De FSC Bouw Award 2010 voor de Bouwsector zal op 30 november a.s. worden uitgereikt tijdens een speciale bijeenkomst bij het Wereld Natuur Fonds in Zeist. De genomineerden hiervoor worden later bekend gemaakt.

De jury, bestaande uit het Bureau van FSC Nederland en het bestuur van de Stichting Goed Hout & Goed Papier!, is verheugd over het snelgroeiende aantal professionele spelers dat werk maakt van de toepassing van FSC-gecertificeerde producten.

“’Met de FSC Awards willen we de inspanningen van de genomineerde bedrijven en organisaties nog eens extra onder de aandacht brengen en onze grote waardering daarover uitspreken”, zegt Robbert Jan Dekker, voorzitter van de jury.

Bron: Verpakking Totaal