Home Nieuws Bedrijven en personen SATO bundelt krachten met LabelPartner

SATO bundelt krachten met LabelPartner

SATO, wereldwijd de grootste producent van barcode printers en OEM print-engines, is een samenwerking met LabelPartner aangegaan voor het leveren en promoten van print- en etiketteeroplossingen. LabelPartner levert sinds 2005 print- en etiketteeroplossingen, barcode printers, software en verbruiksartikelen aan een groot aantal branches en heeft een sterk klantennetwerk in Nederland. SATO is marktleider op het gebied van OEM print-engines. Elke printer is specifiek ontworpen voor integratie in de meest betrouwbare print- en etiketteersystemen en biedt dag in dag uit uitmuntende prestaties voor de meest veeleisende toepassingen.

LabelPartner biedt haar klanten een perfecte service en ziet in SATO de professionele partner waar het naar op zoek was om print- en etiketteeroplossingen aan haar klanten te leveren. SATO biedt tevens een snelle leveringsservice en kan een product bijvoorbeeld binnen 24 uur leveren mits de order voor 12.00 uur ’s middags wordt verstuurd. LabelPartner kan tevens eenvoudig het hoogwaardige serviceniveau van SATO meten, aangezien SATO zich ervoor inzet haar partners gedurende de samenwerking constant technische ondersteuning te bieden. SATO biedt verkopers een uitgebreid Prestige Partner Program dat voorziet in ondersteuning op het gebied van financiën, trainingen en marketing.

“Wij hebben hoge verwachtingen van de strategische samenwerking tussen onze twee bedrijven”, zegt Bart van Achterberg, Managing Director van SATO Benelux. “LabelPartner heeft een groot aantal uitstekende relaties in onze doelmarkten, waaronder transport en logistiek en industriële productie. Het beschikt tevens over een degelijke kennis van de markt en uitgebreide ervaring in de productie van print- en etiketteeroplossingen. Wij streven ernaar een sterke relatie met LabelPartner op te bouwen door nauw met hen samen te werken. Zo kan SATO haar aanwezigheid in de markt in Nederland verder uitbreiden en klanten ruimere toegang bieden tot print- en etiketteeroplossingen.”

“LabelPartner hanteert hoge normen voor de kwaliteit van onze producten en wij zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hebben bij ons de hoogste prioriteit”, zegt Jethro Wiersma, LabelPartner. “SATO en haar producten bieden deze waarden en we verheugen ons op de samenwerking.”

Kijk voor meer informatie op www.satoeurope.com en/of www.labelpartner.nl.