HomeMachinesNiet-primair verpakkenSarco Packaging presenteert succesvolle en ruimtebesparende casepacker

Sarco Packaging presenteert succesvolle en ruimtebesparende casepacker

In september 2019 is Sarco Packaging de samenwerking aangegaan met Egatec. Dit resulteert in het agentschap van Egatec in Nederland, België en Duitsland met als kernactiviteit het leveren van automatisering machines voor het secundair verpakken, palletiseren en intern transporteren van producten aan het einde van een verpakkingslijn. In de huidige samenwerking heeft Sarco Packaging al diverse keren een passende ‘End of Line Solution' aangeboden en verkocht bij klanten.

Succesvol zijn de A-one casesackers die het secundaire verpakkingsproces automatiseren. Producten kunnen volautomatisch in dozen en kratten verpakt worden. Ongeacht hoe de producten worden verpakt in bijvoorbeeld punnets is flowpack, losse punnets, clamshells, topseal verpakkingen, pillow bags los of netverpakkingen. De A-one casepackers zijn gebruiksvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande verpakkingslijnen op de plek van de draaitafel.

Tijdens Empack Utrecht, 31 maart t/m 2 april 2020, presenteert Sarco Packaging de A-one PC121 casepacker. Deze machine verbetert de productiviteit door zijn hoge snelheid en de mogelijkheid om meerdere specifieke lay-outs voor een krat- of doosindeling te programmeren. Daarnaast is de A-one PC121 ruimtebesparend vanwege zijn compacte footprint.

www.sarcopackaging.com