HomeMachinesPrimair verpakkenSarco Packaging presenteert machines en materialen op open dagen Actitec

Sarco Packaging presenteert machines en materialen op open dagen Actitec

Op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november vinden de open dagen van Actitec in samenwerking met Sarco Packaging en Smurfit Kappa plaats. Deze dagen zullen er diverse machines, occasions en verpakkingsmaterialen gepresenteerd worden.

Een robuuste thermische printer wordt in een stofdichte omkasting aan de verpakkingsmachine gebouwd. Als de verpakkingsmachine een zak door de naaimachine voert, wordt meteen het benodigde stuk meelooplint aangevoerd en geprint. Een eenvoudig, betrouwbaar systeem.

De dekselapplicator is bedoeld voor het aanbrengen van een voorgefabriceerd, nauwsluitend deksel op een open-top doos. De deksels worden platgevouwen aangeleverd en op de machine gezet. De machine neemte telkens een deksel uit het magazijn, vouwt het open en plaatst het deksel op de doos. Het deksel hoeft niet veel groter te zijn dan de doos, zoals bij handmatig dekselen, maar kan exact passend worden aangebracht. De deksel-applicator werkt met een snelheid tot 20 dozen per minuut.

Manter AutoPack, de automatische verpakker voor enkele net-, jute- en papieren zakken. De machine is een combinatie van de Bagplacer en de SemiPack, bovendien is hij aan te sluiten op alle weegmachines.

ILAPAK Carrera Smart 500 Flowpacker, een elektronische machine op instapniveau, volledig PLC bediend en met een intuïtief HMI. Een flowpacker voor een kleine reeks toepassingen, gemakkelijk en snel te bedienen, waarbij verpakkingsafmetingen te veranderen zijn.

www.sarcopackaging.com