HomeMachinesEtiketteren en printenSarco ontzorgt klanten tot in de puntjes met banderolleermachines

Sarco ontzorgt klanten tot in de puntjes met banderolleermachines

Sarco Packaging, een specialist in verpakkingsmachines en -materialen in de food en non-food industrie, vertegenwoordigt sinds kort het Benelux-agentschap voor de ProBand banderolleermachines en de bijbehorende verpakkingsmaterialen. “Een zeer welkome aanvulling op de huidige productrange die perfect past bij de visie om een klant compleet te ontzorgen”, meent directeur Jaap van der Sar van Sarco Packaging.

In januari van dit jaar lanceerde het Duitse project Service & Produktion, onder leiding van André Vois, de ProBand V-1000 banderolleermachine. Jaap van der Sar: “Een machine waarmee een grote verscheidenheid aan producten van een banderol voorzien kan worden. Van producten uit de AGF-branche tot papier, linnengoed of een set verzorgingsproducten. Een 2.0-versie waar André, door zijn achtergrond in de banderolleerbranche, belangrijke technische aspecten verbeterde in vergelijking met het bestaande aanbod. Er is zo goed over deze machine nagedacht, waardoor deze heel breed en gemakkelijk inzetbaar is. Vol enthousiasme en vertrouwen zetten we deze machine en het bijbehorende materiaal verder in de markt.”

Kent u de specificaties, dan begrijpt u direct waarom de ProBand V-1000 een waardevolle aanvulling is op de productrange van Sarco Packaging. “Flexibiliteit is een heel belangrijk element. In een handomdraai kunnen banderollen met een breedte tussen de 20 en 60 millimeter verwisseld worden. De sluittechniek op basis van het ultrasoon lassen van de banderollen maakt het verwerken van papier gemakkelijk. Ook is er de keuze voor kunststof band, een combinatie van papier en kunststof of schuim dat rekbaar blijft wanneer gewenst. Dankzij het innovatieve snelwisselframe kan de ProBand V-1000 à la minuut worden aangepast op het formaat van een product waardoor niet voor elk product (groot, klein, vierkant of rond) een andere machine nodig is”, legt Jaap van der Sar uit.

En er zijn nog meer voordelen. Jaap van der Sar: “De ProBand V-1000 is een stand-alone apparaat dat zonder het gebruik van lucht functioneert. Er is dus geen speciale aansluiting nodig om te banderolleren. Daarnaast is het display voorzien van universele symbolen waardoor iedere werknemer, onafhankelijk van taal, de machine kan bedienen.”

Bent u op zoek naar een vol-automaat om continu door te produceren, dan is dat ook geen probleem. “We hebben de tools en de mensen in huis om een volautomatisch-systeem te realiseren. In de combinatie machine en verpakkingsmaterialen hebben we veel ervaring. Het feit dat het product zo doordacht is dat we onze klanten tot in de puntjes kunnen ontzorgen, maakt het plaatje compleet”, sluit Jaap van der Sar met gepaste trots af.

www.sarcopackaging.com