HomeMachinesPrimair verpakkenSarco Packaging laat vouwen en lijmen kartonnen punnets zien

Sarco Packaging laat vouwen en lijmen kartonnen punnets zien

Empack is er voor iedere professional die met een verpakkingsuitdaging zit, groot of klein. Hiermee sluit deze beurs perfect aan bij de verpakkingsoplossingen die Sarco Packaging te bieden heeft. Of het nu gaat om een stand-alone machine, een complete weeg- en verpakkingslijn of waar we kunnen fungeren als System Integrator; Sarco is van alle markten thuis.

Op Empack laten we u een aantal van onze verpakkingsoplossingen zien; IMA-ILAPAK verticale Flowpacker, TECO Punnetmachine en Proband Banderolleermachine. In deze nieuwsbrief vindt u alvast een tipje van de sluier, maar we nodigen u uiteraard ook van harte uit om de demonstraties van de machines op de stand te komen bekijken.

De IMA-ILAPAK Vegatronic 2000 ML is een uiterst flexibele intermitterende verticale flowpacker (VFFS) die is ontworpen met de vraag naar meer duurzaamheid in verpakkingsmaterialen. De machine verwerkt nieuwe milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen: Mono materiaal PE en PP, papier gebaseerde materialen en biologisch afbreekbare folie. Hiermee kan de machine pillow-pack verpakkingen (eventueel met zijvouw), blokbodem-, quattro seal-, easypack- en doypack verpakkingen maken.

De TECO FT4 is een punnetmachine voor het vouwen en lijmen van kartonnen punnets. Een automatische vormmachine die zowel golf- als massiefkartonnen punnets kan vormen en lijmen. De mechanische bewegingen garanderen de nauwkeurige en betrouwbare werking van het dubbele vormkopsysteem, waardoor een hoge productiviteit en flexibiliteit mogelijk is. De FT4 punnetvormer is in staat om indien gewenst twee verschillende modellen tegelijkertijd te produceren, op elke vormkop een model. De snelle formaatwissel en het gemak waarmee de aanpassingen plaatsvinden maken dit een uiterst veelzijdige machine die daardoor in de meest uiteenlopende sectoren kan worden ingezet; van groente en fruit tot de zoetwarenindustrie.

Proband staat voor innovatief bundelen en banderolleren. Het is een veelzijdige banderolleermachine welke een grote verscheidenheid aan producten kan bundelen. Er is hierbij keuze voor een papieren of kunststof banderol in variërende breedtes en diktes. Perfect inzetbaar in de voedingsmiddelenindustrie en non-food sectoren.

www.sarcopackaging.com