HomeNieuwsBedrijven en personenSarco Packaging organsieert exclusieve demoweek in eigen huis

Sarco Packaging organsieert exclusieve demoweek in eigen huis

Binnen de verpakkingsindustrie is momenteel veel interesse in automatisering. Enerzijds in verband met het personeelstekort, anderzijds om de continuïteit en betrouwbaarheid van de processen onder de loep te nemen. Sarco Packaging biedt van een brede range aan partners allerlei end-of-line verpakkingsmachines en automatiseringsmogelijkheden en demonstreert deze graag aan u tijdens een exclusieve demoweek.

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 oktober 2022 houdt Sarco de demoweek in eigen huis. U bent van harte welkom aan de Rondgang 21 in Gameren om de mogelijkheden live te komen bekijken. Of het nu gaat om grote projecten en complexe processen of bijvoorbeeld het vervangen van een draaitafel door een casepacker. Om alle automatiseringsmogelijkheden persoonlijk te kunnen toelichten en het juiste advies te kunnen geven, nodigen wij u graag uit bij ons op locatie.

Focuspunten van de end of line demoweek zijn zaken als betrouwbaarheid, efficiëntie, kostenbesparing, kwaliteitswaarborging en duurzaamheid. Door het bestaande verpakkingsproces te automatiseren creëert u een betrouwbaar en efficiënt verpakkingsproces, waarin de saaiere, herhaaldelijke werkzaamheden worden overgenomen door machines. Momenteel is dit absoluut de moeite waard om te onderzoeken, aangezien werknemers lastig te vinden zijn. Bovendien zijn machines betrouwbaar qua continuïteit en bespaar je een hoop kosten en risico op bijvoorbeeld ziekteverzuim. Uiteraard kunnen we naast automatisering en end of line ook dieper ingaan op bijvoorbeeld de duurzaamheid van primaire en secundaire verpakkingen.

www.sarcopackaging.com