HomeMachinesNiet-primair verpakkenSarco Packaging breidt productrange uit met handlingsystemen voor dozen 

Sarco Packaging breidt productrange uit met handlingsystemen voor dozen 

De afgelopen jaren timmerde Sarco Packaging & Equipment hard aan de weg in de wereld van de verpakkingsmachines en bijbehorende verpakkingsmaterialen. Een succesvolle weg die garant stond voor een stabiele groei en steeds meer verdieping in de productrange voor de Food en Non-Food industrie in de Benelux. Met de komst van collega Wahid Payanda is de tijd rijp om de productrange nog meer te verbreden, met machines en verpakkingsmaterialen voor kartonnage.

Sinds februari steekt Wahid Payanda zijn handen uit de mouwen bij Sarco. Wahid heeft jarenlange ervaring als specialist in karton en was beschikbaar voor een nieuwe uitdaging. Servicepartner Actitec, op de hoogte van de wens voor marktverbreding bij Sarco, tipte directeur Jaap van der Sar. Vandaar uit werd de aanstelling van Wahid gerealiseerd en is de mogelijkheid voor het aanboren van de nieuwe kartonnagemarkt een feit. “Met de uitbreiding van ons team denken we ook graag met onze klanten mee over verpakken in karton.”

Met de kwaliteiten van Wahid heeft Sarco ruime kennis in huis voor het aanbieden van machines en materialen voor kartonnen verpakkingen in alle mogelijke industrieën. Wahid: “Tijdens mijn vorige functie heb ik prettige contacten en zeer positieve ervaringen gehad met de twee Italiaanse leveranciers Teco en Betti voor het leveren van opzetters, sluiters en verpakkingsmachines. Voor nu zetten we deze samenwerking voort. Het toevoegen van nieuwe andere leveranciers sluiten we zeker niet uit in de toekomst, gezien we altijd op zoek zijn naar de best passende oplossing voor een klant.”

Bij Sarco kunt u niet alleen terecht voor kwalitatief hoogwaardige machines voor het opzetten, sluiten en verpakken in karton. Ook over de kartonnen verpakking zelf denkt Sarco graag mee. Wahid: “Een verpakking op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Een gerenommeerde leverancier van kartonnen verpakkingsmaterialen ondersteunt hierbij. Servicepartner Actitec heeft voor deze tak van sport tevens de kennis en ervaring in huis, dus ook in de wereld van kartonnage leveren we een topservice.”

De uitbreiding in kartonnage, waardoor Sarco de combinatie van primair en secundair verpakken kan aanbieden, maakt Sarco uniek. Bedrijven in de industrie die hun verpakte product in een doos willen verpakken, voor bijvoorbeeld transport of het bestaande verpakkingsproces willen automatiseren, vinden nu ook bij Sarco een passende oplossing. De visie van Sarco om klanten te bedienen en te ontzorgen is hiermee verder uitgebreid. Er wordt niet alleen gedacht in componenten, maar in complete processen en systemen. Hiermee is Sarco een totale systemintegrator in de verpakkingswereld.

www.sarcopackaging.com