HomeNieuwsMachinesSarco demonstreert selectie van aanbod machines op Empack

Sarco demonstreert selectie van aanbod machines op Empack

Op Empack Mechelen 25 en 26 oktober zal Sarco Packaging & Equipment producenten in de voedings- en verpakkingsindustrie kennis laten maken met de verschillende merken machines en de voordelen die verdere automatisering van het verpakkingsproces met zich meebrengen. Nog los van de kosten, hebben producenten grote moeite om voldoende personeel te vinden. Als je dan je verpakkingsproces kunt automatiseren, scheelt dat tijd én geld.

Door het bestaande verpakkingsproces te automatiseren, creëren producenten een betrouwbaarder en efficiënter verpakkingsproces, waarin de herhaaldelijke werkzaamheden worden overgenomen door machines. Iedereen die verpakt, kan voordeel uit machines en materialen halen. Op de beursvloer zullen we een kleine selectie van ons aanbod machines demonstreren.

Manter M10i D – Multihead weger voor diverse producten. Deze veelzijdige lineaire multihead weger met 10 doseer- en weegschalen is geschikt voor een groot aantal producten, onder andere vanwege de geringe valhoogte. Hij is optimaal voor hoge snelheden en kleine verpakkingen tot 5 kg. De machine is goed reinigbaar doordat deze volledig uit RVS bestaat en de buckets individueel afneembaar zijn.

TECO FT4 – Punnetmachine voor het vouwen en lijmen van kartonnen punnets. Een automatische vormmachine die zowel golf- als massiefkartonnen punnets kan vormen en lijmen. De mechanische bewegingen garanderen de nauwkeurige en betrouwbare werking van het dubbele vormkopsysteem, waardoor een hoge productiviteit en flexibiliteit mogelijk is. De FT4 punnetvormer is in staat om indien gewenst twee verschillende modellen tegelijkertijd te produceren, op elke vormkop een model. De snelle formaatwissel en het gemak waarmee de aanpassingen plaatsvinden maken dit een uiterst veelzijdige machine die daardoor in de meest uiteenlopende sectoren kan worden ingezet; van groente en fruit tot de zoetwarenindustrie.

www.sarcopackaging.com