HomeNieuwsBedrijven en personenSamenwerkingsovereenkomst Van der Windt Verpakking en Climate Neutral Group

Samenwerkingsovereenkomst Van der Windt Verpakking en Climate Neutral Group

Van der Windt Verpakking is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Climate Neutral Group. Het tekenen van de overeenkomst volgt op de notitie ‘Maatschappelijke Verantwoordelijkheid en Betrokkenheid’, die het bedrijf in januari van dit jaar uitbracht.

windt-logo-nieuwDe meerjarige overeenkomst betreft de compensatie van alle schadelijke broeikasgassen die Van der Windt Verpakking als autonome organisatie genereert, zoals gas- en papierverbruik in de kantooromgeving, wagenpark, woon-werkverkeer en vliegreizen. Het elektriciteitsverbruik van Van der Windt was al geneutraliseerd door de keuze voor groene stroom.

Daarnaast zal de samenwerking zich richten op verduurzaming van de organisatie en marktproposities van Van der Windt. Dit betreft vooral bewustwording- en energiereductieprogramma’s, en het aanbieden van duurzame, klimaatneutrale verpakkingsoplossingen.

Het tekenen van de overeenkomst is een logische aanvulling op het uitgebreide assortiment van bio-based verpakkingen, waarin Van der Windt een top 3 positie bekleedt.

Bron: Verpakking Totaal