HomeNieuwsBedrijven en personenSamenwerking Zwapak en Van Dillewijn

Samenwerking Zwapak en Van Dillewijn

zwapak-logoRecent hebben de aandeelhouders van Zwapak Group en Van Dillewijn Group overeenstemming bereikt over samenwerking tussen beide bedrijven. Om dit te effectueren zullen alle aandelen van Zwapak Group worden overgedragen aan Van Dillewijn Group. De aandeelhouders van Zwapak Group zullen een aandeel in Van Dillewijn Group verwerven. Beide organisaties zullen zelfstandig blijven opereren binnen de nieuw ontstane groep. Uiteraard zullen de bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

Zowel Zwapak als Van Dillewijn zijn bedrijven met een lange historie. Beide ondernemingen zijn ontstaan in de jaren dertig van de vorige eeuw en hebben zich ontwikkeld tot belangrijke spelers met een wijd verspreide en goede reputatie in de markt van verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt sector.

Zwapak heeft zich altijd onderscheiden op het gebied van design en innovatie. Het leveren van kwaliteit is een belangrijke kernwaarde in de onderneming. Van Dillewijn onderscheidt zich onder andere door haar wereldwijde sourcing, achterwaartse ketenintegratie en supply chain management.

Beide ondernemingen zullen zich blijven concentreren op hun onderscheidende kernmerken. Om de ondernemingen verder te versterken zal de aanwezige know-how worden gedeeld waardoor de dienstverlening naar de klanten over de gehele linie wordt verbeterd.

Kijk voor meer informatie op www.zwapak.nl en/of www.dillewijn.nl.