HomeNieuwsSamenwerking Unitec en Murre Techniek werpt vruchten af

Samenwerking Unitec en Murre Techniek werpt vruchten af

murre-1

Murre Techniek en Unitec hebben sinds 31 mei 2010 een zeer hechte relatie. Unitec staat bekend als een wereldwijd bekende speler in de markt met een groot aantal machines in het proces van de groenten- en fruitindustrie, waaronder palletiseermachines, maat-, gewicht- en kwaliteitsorteersystemen. Murre Techniek kan in samenwerking met Unitec de complete samenstelling van de desbetreffende verwerkingslijn leveren.

murre-logo“Unitec heeft slechts één doel voor ogen, namelijk onze en haar klanten wereldwijd de beste lijnen en verwerkingssystemen bieden voor verse groente- en fruitproducten om zo bij te dragen aan een tastbare verbetering van hun bedrijfsvoering en de kwaliteit van het werk”, zegt Marco Huissen van Murre Techniek in een artikel op Groentennieuws.nl.

De eerste sorteermachine voor tomaten is in Nederland al geïnstalleerd bij Looije Tomaten in Maasdijk en bij Royal Fruit in het Belgische St. Truiden staat een machine met hoge capaciteit, en volgens Murre Techniek tot tevredenheid van de klant, kersen te sorteren.

murre-2

Kijk voor meer informatie op www.murre.nl of klik hier om het volledige artikel te lezen.

Bron: Groentennieuws.nl