HomeNieuwsBedrijven en personenSamenwerking Ulma en GH Machines werpt vruchten af

Samenwerking Ulma en GH Machines werpt vruchten af

ulma-logoSinds Ulma Packaging en GH Machines hun activiteiten hebben samengevoegd tot één verkoop- en service-organisatie voor de Benelux, begint deze ‘nieuwe' organisatie de vruchten te plukken van de intensieve samenwerking. Beide vestigingen blijven bestaan en de krachtenbundeling van de beide technische diensten leidt tot meer kennis en snellere reactietijden.

 Deze samenwerking wordt door onze klanten positief ontvangen en men kan rekenen op een vlotte afhandeling van alle serviceaanvragen.

ulma-1

Maar ook is het leveringsprogramma van verpakkingsoplossingen verder uitgebreid met Mondini tray sealers en Pentavac verticale vorm vul- en sluitmachines (VVVS). Hierdoor kunnen wij nu een brede range aan verpakkingsconcepten bieden,  zoals onder andere: MAP, SKIN en 4 Side Seal. Niet alleen leveren wij ‘stand alone' machines maar ook complete lijnen, inclusief de automatisering van aan- en afvoer van de producten. De nieuwe opzet en de aanvullingen op het pakket hebben al geresulteerd in verschillende orders uit de bakkerij-, kaas-, vlees- en AGF branche.

Voor de bakkerij branche is er bijvoorbeeld de robuuste en betrouwbare Florida E flowpack machine. Deze Florida E is een volledig elektronisch gestuurde machine die uiterst flexibel inzetbaar is voor het verpakken van losse producten, maar ook voor tray verpakkingen. Verschillende productafmetingen zijn in het geheugen van de machine te plaatsen en snel oproepbaar voor productwisseling. Het voordeel hiervan is een snelle productomstelling en een hogere productie out put. De Florida E machine is geschikt voor het werken met bedrukte en onbedrukte folie en kan worden geleverd met de bekende en betrouwbare Dakota serie automatische invoersystemen.

ulma-2

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.nl.