HomeNieuwsBedrijven en personenSamenwerking Etipack en BRB Globus uitgebreid naar de Benelux

Samenwerking Etipack en BRB Globus uitgebreid naar de Benelux

Etipack BV is vanaf heden ook distributeur van roterende etiketteermachines van BRB Globus. Beide bedrijven zijn geen onbekenden van elkaar. Etipack SPA in Italië werkt al jaren intensief en naar volle tevredenheid samen met BRB Globus. Deze samenwerking is nu ook uitgebreid naar de Benelux, waarmee Etipack BV de exclusieve vertegenwoordiging krijgt van BRB machines in deze regio.

Roterende etiketteermachines aanvulling op assortiment

Etipack is al 35 jaar gekend als fabrikant van hoogwaardige lineaire systemen voor het aanbrengen van zelfklevende etiketten. Door de samenwerking met BRB Globus wordt Etipack BV ook een belangrijke speler op de markt van roterende systemen voor zowel zelfklevende als hotmelt en koudlijm etiketten. Deze uitbreiding van het assortiment zorgt ervoor dat Etipack BV in iedere situatie een passende etiketteeroplossing kan bieden.

Breed inzetbaar, hoge snelheden

Roterende etiketteersystemen zijn in veel sectoren inzetbaar. Ze worden vaak ingezet in de dranken industrie (waaronder ook likeuren en wijnen), maar ook in de voeding, cosmetica, zuivel, chemische en farmaceutische industrie kunnen ze een uitkomst bieden. Afhankelijk van het type en het aantal etiketten dat moet worden aangebracht, kunnen productie snelheden tot enkele tienduizenden stuks per uur bereikt worden.

Lokale service en ondersteuning, wereldwijde ervaring

Als lokaal aanspreekpunt biedt Etipack BV professioneel verkoopadvies, technische ondersteuning door een eigen technische dienst en snelle levering van onderdelen en verbruiksartikelen. Volgens Etipack BV is goede service net zo belangrijk als een goede machine. Dit principe zal met het aanbod BRB etiketteersystemen niet anders zijn, aan de basis ligt immers een jarenlange internationale samenwerking.

Kijk voor meer informatie op www.etipack.nl of stuur een e-mail naar info@etipack.nl.