HomeMachinesAandrijven en besturenSamenwerking Cretech en Heineken resulteert in nieuw product

Samenwerking Cretech en Heineken resulteert in nieuw product

cretech-logoCretech heeft als consultant met Heineken samengewerkt voor de ontwikkeling van een nieuw product. Dit product, het Heineken Tapje, is in april op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Cretech heeft ook de bouw van de testlijn begeleid en delen ervan geleverd. Siapi is de producent van de petblaasmachine voor het Tapje. Siapi is ook sterk in grotere formaten en loopt  voorop als het gaat om het creatief ontwikkelen van specials.

Cretech verzorgt turnkey projecten en kan derhalve het complete handlingproces van lege flessen verzorgen. Cretech levert tevens hoge capaciteitsgewichtsvullers, ook aseptisch en zonder producttank in de machine. Onder meer Weightpack is een van de leveranciers van Cretech.

Cretech heeft een nauw samenwerkingsverband met onder andere SMI in Italië. SMI heeft in Nederland onder meer bij United Softdrinks een volledige shrinkfolielijn in werking naar volle tevredenheid. SMI is gespecialiseerd in cardboard sleeve multipacks, wraparound casepackers, shrinkwrappers (met easy open systeem), trayformers en stacked packing.

Kijk voor meer informatie op www.cretech.nl.