HomeMachinesInspecterenSaimo: Chinese machinefabrikant in opmars

Saimo: Chinese machinefabrikant in opmars

saimo-verticaal

De Chinese fabrikant Saimo zet zijn machines sinds 2007 wereldwijd in de markt, onder uitsluitend de eigen merknaam. Verkoop en ondersteuning gebeurt tevens vanuit eigen vestigingen. Saimo werkt momenteel met ongeveer 800 mensen aan een opmars. Ongeveer 10% van het personeel houdt zich bezig met onderzoek en ontwikkeling. In Nederland is Saimo sinds 2007 actief op het gebied van wegen en doseren.

saimo-logoDe vestiging in Roosendaal wordt sinds kort ondersteund door een team van 25 specialisten die vanuit Nederland geheel Europa kunnen bedienen. Deze vrij nieuwe speler wil zich extra profileren op het gebied van service en ondersteuning.

Zelf inspecteren

Er is nog steeds veel antipathie tegen Chinese producten. Om die reden stelt Saimo klanten graag in staat om een machine te inspecteren. De fabrikant maakt uitsluitend gebruik van standaard verkrijgbare componenten, bijvoorbeeld van Siemens. De gebruikers interface van de apparatuur is zeer eenvoudig te begrijpen.

In China is Saimo marktleider op het gebied van dynamisch wegen. Zo bouwt Saimo onder andere multihead wegers voorzien van CAN bus technology, verticale verpakkers en bulk weeg- en verpakkingssystemen.

Kijk voor meer informatie op www.saimogroup.com.

Bron: Pakblad