Home Nieuws Ruim 45 miljoen palletbewegingen LPR per jaar

Ruim 45 miljoen palletbewegingen LPR per jaar

Met ruim 45 miljoen palletbewegingen per jaar biedt LPR, de vooraanstaande palletpoolingspecialist in Europa en divisie van Euro Pool System, de FMCG-sector een poolingservice van hoge kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid. LPR streeft voortdurend naar een zo groot mogelijke efficiëntie in het gehele dienstenpakket. Dit door houten pallets van hoge kwaliteit te gebruiken, en te voldoen aan alle strenge gezondheids- en hygiëne-eisen die de voedselindustrie stelt. LPR zorgt voor de levering, collectie, sortering en reparatie van de pallets, zodat de klant constant voorzien is van pallets van de hoogste kwaliteit.

De producten van LPR zijn gemakkelijk te herkennen aan de bekende rode kleur. Het assortiment omvat alle pallettypes die door fabrikanten en grote retailers in de FMCG-sector worden gebruikt, inclusief de Dusseldorfer (600×800). Het assortiment is volledig compatibel met geautomatiseerde productie- en orderpickingsystemen. “De service die we bieden is praktisch, kostenbesparend en heeft een transparante administratieve afhandeling. Bovendien worden onze diensten steeds meer gewaardeerd door zowel fabrikanten als retailers uit de FMCG-sector, omdat ze er van overtuigd raken dat een nieuwe poolingoperator veel kansen kan bieden”, aldus Fabio Benazzo, General Manager LPR Italië. “Het hoge niveau van onze service, dat onlangs nog onderstreept werd door de ondertekening van een framework-contract met Selex Gruppo Commerciale S.p.A. voor geheel Italië, is één van onze sterkste punten en zal ongetwijfeld één van de pijlers zijn voor het succes van 2013.”

LPR neemt ook dit jaar weer deel aan de MARCA van BolognaFiere. LPR is daar aanwezig met Stand B147 in Paviljoen 25 op de Conferentie en Expositie voor Private Labels. Na een succesvol jaar, waarin belangrijke nieuwe klanten een contract hebben getekend, een significante omzetgroei geboekt werd en de palletbewegingen met ruim 40% zijn gestegen, is LPR ook dit jaar weer te vinden op MARCA. Deze bijeenkomst is voor LPR een uitstekende gelegenheid om te laten zien welke pluspunten het bedrijf te bieden heeft aan FMCG-fabrikanten en retailers.

Kijk voor meer informatie op www.lpr.eu.