HomeNieuwsBedrijven en personenRPC PET Power introduceert producten van BPA-vrij copolyester materiaal

RPC PET Power introduceert producten van BPA-vrij copolyester materiaal

ZENGO is opgericht als onderdeel van de RPC Group om zich te specialiseren in het verwerken van Tritan. Dit maakt ZENGO naar eigen zeggen de eerste producent in Europa die de volledige focus legt op de productie van BPA-vrije Tritan producten. Het bedrijf gelooft in Tritan als hoogwaardige vervanger van onder andere glas en RVS. Tritan levert tevens een bijdrage aan de door RPC Sustainability matters gestelde doelstelling. Alle Tritan producten van ZENGO worden geproduceerd in Nederland binnen een BRC en ISO gecertificeerde omgeving. Mede dankzij het innovatieve en creatieve team, bereikt ZENGO het beste eindresultaat in haar producten. Als onderdeel van RPC Group is ZENGO in korte tijd een gevestigd merk geworden.

Echte innovatie

Dat ZENGO innovatie nastreeft blijkt uit de ontwikkeling van de innovatieve Tritan cocktailshaker (foto). Dit is het allereerste model op de markt zonder deellijn. ZENGO biedt de hoogste kwaliteit in haar producten, waarbij het de voorkeursleverancier van Eastman Chemical is. Eastman Chemical is de grondstofproducent van Tritan. Als voorkeursleverancier zorgt ZENGO ervoor alle kennis in huis te hebben, met betrekking tot Tritan, zodat de laatste ontwikkelingen kunnen worden geïmplementeerd en toegepast kunnen worden op de producten. In combinatie met de volledige focus op Tritan producten. Echte innovatie is daarom het speerpunt van ZENGO.

RPC GROUP

ZENGO is trots een onderdeel uit te maken van de RPC group, de wereldwijde design en engineering onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het verwerken van kunststof in zowel de verpakkings- als niet verpakkingsindustrie. Met wereldwijd meer dan 150 operationele bedrijven, gevestigd in ruim 30 landen, maakt ZENGO onderdeel uit van een team van 23.000 medewerkers die streven naar het leveren van excellente producten door onder andere innovatie, en het hoogste niveau van service.

PET Power

ZENGO is een merk van PET Power, een fabrikant van PET verpakkingen. PET Power maakt stijlvolle, functionele en veilige kunststof verpakkingen. PET Power maakt en ontwikkelt innovatieve PET flessen en potten. Dit doen zij onder andere voor de voedings- en huishoudelijke branche en voor de farmaceutische, cosmetische en chemische industrie. PET Power biedt naar eigen zeggen het grootste assortiment standaard PET verpakkingen op de markt.

Kijk voor meer informatie op www.zengo-products.com.